klussen en timmeren

Ik voer allround klus- en timmerwerk uit, in en om huis. Als jij een klus hebt waar je geen tijd voor hebt of niet zelf op durft te pakken, dan help ik je graag!

Het maakt niet uit of het gaat om het ophangen van een plank of het bouwen van scheidingswanden. Het bijplaatsen of verplaatsen van een stopcontact, of wellicht het slopen van sanitair of een keuken is ook geen probleem. Zelfs een klemmende deur los ik op. Ik schaaf hem graag bij of plaats een nieuwe.

 

 VISUALISERING

Soms heb je een plan om ingrijpende klussen aan te pakken. Vaak is het lastig je een voorstelling maken van hoe dat eruit komt te zien en of het wel praktisch is. Ik maak het graag inzichtelijk voor je in een 3D tekening. 

 

ZELF KLUSSEN?

Vind je het leuk om mee te klussen? Dat kan ook! Ik vind het leuk om samen de handen uit de mouwen te steken en je basis te leren van het klussen. Je bent vaak handiger dan je zelf denkt en misschien kan jij de klus zelf wel afmaken.