over kluit&berg


 

Welkom! Leuk dat je er bent.

 

Als KLUIT&BERG ontwikkel en realiseer ik beeldende concepten. Een beeldend concept is de vertaling van een idee, boodschap of verhaal naar een bruikbaar en/of tastbaar object. Ik probeer in mijn werk te zoeken naar beleving en ervaring voor de eindgebruiker. 

 

Naast de ontwikkeling en realisatie van beeldende concepten bied ik praktische ondersteuning in de ontwikkeling en uitvoer van festivalvormgeving en decorbouw.

Binnen KLUIT&BERG combineer ik mijn ervaring als scheepstimmerman met mijn studie aan Minverva Academie Voor Popcultuur. In de loop der jaren ben ik er achter gekomen dat ik denk met mijn handen.

 

Ik put uit een brede bron aan ervaring en invalshoeken om mijn creaties vorm te geven.
Voor vragen en meer informatie mail of bel gerust.


Ik heb mij mijn hele leven al verwonderd over de meest uiteenlopende dingen. Ik vind bijna alles interessant en sla veel schijnbaar nutteloze informatie op. Nooit kon ik mijn aandacht lang vasthouden op een onderwerp. Nooit zat ik stil. Ik construeerde werkelijkheden in mijn hoofd en was altijd wel iets aan het bouwen. Hutten in het bos, slagvelden in de zandbak of hele steden van Lego.

Zo heb ik jaren gezworven en gezocht naar dat wat mijn aandacht kon vasthouden. Via opleidingen in elektrotechniek, welzijnszorg, theater en bouw langs werkervaring in fabrieken, theatermaker, daklozenopvang, decorbouwer en scheepswerven heb ik uiteindelijk gekozen te studeren aan Minerva Academie voor Popcultuur.

 

In mijn studie Bachelor of Populair Culture heb een manier gevonden mijn brede belangstelling, kennis, vaardigheid en veelzijdigheid te combineren tot KLUIT&BERG. 


foto website banner: Ruben van Vliet