over kluit&berg


 

Welkom! Leuk dat je er bent.

 

Als KLUIT&BERG ontwikkel en realiseer ik beeldende concepten. Een beeldend concept is de vertaling van een idee, boodschap of verhaal naar een bruikbaar en/of tastbaar object. Ik probeer in mijn werk te zoeken naar beleving en ervaring voor de eindgebruiker. 

 

Naast de ontwikkeling en realisatie van beeldende concepten bied ik praktische ondersteuning in de ontwikkeling en uitvoer van festivalvormgeving en decorbouw.

Binnen KLUIT&BERG combineer ik mijn ervaring als scheepstimmerman met mijn studie aan Minverva Academie Voor Popcultuur. In de loop der jaren ben ik er achter gekomen dat ik denk met mijn handen.

 

Ik put uit een brede bron aan ervaring en invalshoeken om mijn creaties vorm te geven.
Voor vragen en meer informatie mail of bel gerust.foto website banner: Ruben van Vliet